Farmasøyten tipser: Must-haves til 17. mai

Ukategorisert
Must haves til 17. mai

Norges nasjonaldag nærmer seg, og vi vil gjerne bidra med det vi kan for at dagen skal bli så fin som mulig. På 17.mai blir det gjerne mye gåing og man oppholder seg mye ute. Da kan det kanskje være lurt å ha med seg gnagsårplaster, solkrem eller våtservietter?

Nedenfor har vår farmasøyt samlet sammen en rekke produkter som kan være lurt å ha med seg på farten 17.mai.

 

GNAGSÅRPLASTER

Compeed Gnagsårplaster Medium 5 stk | Apotek For Deg

Gnagsårplaster som motvirker ømme, vonde og smertefulle gnagsår på hælen innen sekunder. Virker støtdempende, avlastende og reduserer friksjon. Perfekt til bruk i pensko eller bunadsko for å redusere smerten forårsaket av gnagsår, eller for å forebygge gnagsår gjennom en lang dag med gåing.

DEODORANT

Vichy Anti-Trace Roll-on 48h Antiperspirant m/Parfyme 50 ml | Apotek For Deg

Deodorant med effektiv svettekontroll i 48 timer som kan brukes av både kvinner og menn.  Den er spesielt formulert for å unngå å etterlate hvite merker og gule flekker på klærne, som på bunadskjorten eller andre penklær. Deodoranten gjør heller ikke tøyet stivt.

GLUTEN GO

Gluten Go Kapsler 25 stk | Apotek For Deg

Et kosttilskudd for glutenfølsomhet som tas i forbindelse med glutenholdige måltider. Perfekt på 17.mai når mange vil spise pølser og marsipankake. Leveres i en liten lommestørrelse som er enkel å ta med seg i vesken eller lommen. Til både voksne og barn over 3 år.

VÅTSERVIETTER

Aco Intimate Care Clean Wipes u/Parfyme 10 stk | Apotek For Deg

Ekstra milde og myke våtservietter som kan brukes under armer, underliv men også til å rengjøre hendene. Liten og nett pakke som enkelt kan tas med i vesken eller lommen. Uten parfyme.

DAGKREM MED HØY SOLBESKYTTELSE

Isispharma Neotone Radiance SPF50+ 30 ml | Apotek For Deg

På 17.mai oppholder man seg gjerne mye ute og det er viktig å beskytte huden mot solen. Dette er en dagkrem med høy solbeskyttelse som forebygger og demper mørke flekker i ansiktet samt jevner ut hudtonen. Med klinisk dokumentert effekt.

LIPGLOSS MED SOLFAKTOR

Cliniderm Sun Lipgloss Pink SPF25 12 ml | Apotek For Deg

En fuktende lipgloss som tilfører glans, samtidig som den beskytter leppene mot skadelige solstråler. Gir leppene fukt og en lett, naturlig rosa glans. Lipglossen er liten og praktisk å ha i lommen eller vesken.

SALTVANNSSPRAY TIL NESEN

Nazamer Original Saltvannsspray 20 ml | Apotek For Deg

Dersom du plages med allergi kan det være bra å ha en nesespray som renser, fukter og smører i tillegg til allergimedisiner. Denne saltvannssprayen inneholder 100% naturlig havsaltoppløsning som renser nesen for slim, støv og pollenkorn samtidig som den fukter tørre og såre slimhinner.

SOLBRILLER TIL BÅDE LITEN OG STOR

Mokki Premium Solbrille MO2278 C 1 stk | Apotek For Deg

Mokki Click & Change Solbrille Barn 2-5 år Blå | Apotek For Deg

Stilige solbriller til både voksne og barn fra Mokki. Solbrillene er designet i Norge, og er komfortable og slitesterke. Barnesolbrillene er egnet barn 2-5 år, og pakken inneholder 2 ulike glass, hodebånd og brillestenger.

VANNFAST MASCARA

Idun Minerals Mascara Waterproof 10 ml | Apotek For Deg

En svart, vannfast maskara som gir lange og fyldige vipper. Forsterker, beskytter og pleier vippene. Oftamologisk testet og passer til alle, også kontaktlinsebrukere og de med følsomme øyne.

KOMPRESJONSSTRØMPER

Mabs Nylon Kne Kompresjonsstrømpe Sand M 1 par | Apotek For Deg

17.mai kan by på mye gåing og ståing som kan gi slitne og hovne ben. Dette er en tynn og elegant nylonstrømpe med gradert kompresjon som øker blodsirkulasjonen i bena og motvirker trette ben, hevelser, kramper og åreknuter. Passer perfekt til skjørt eller kjole.

Relaterte tips & råd