Chat with us, powered by LiveChat Tørr og fortykket hud | Apotek For Deg

Tørr og fortykket hud

Her har vi samlet våre beste pakker og tilbud for deg med tørr, ekstra tørr og fortykket hud, og som bruker mye krem som følge av det.
Produktene er svært velegnet for deg med eksem, psoriasis, iktyose og andre hudsykdommer som fører til at huden trenger ekstra fuktpleie.

Få produkter fra bestselgende merker som Isispharma, Locobase, Apobase, Decubal, Aderma m.m til svært gunstig pris.

Isispharma

Høyteknologiske hudpleieprodukter for deg med sensitiv, tørr, svært tørr og fortykket hud. Spesielt godt kjent for sine karbamidrike produkter som ikke svir ved påføring. Alle produktene er produsert i Frankrike. Isispharma er anbefalt av over 14.000 dermatologer i mer enn 80 land.

Pakkeløsninger Isispharma

Locobase

Locobase er en serie veldokumenterte hudpleieprodukter, spesielt kjent for sitt høye fettinnhold. Serien består av reparasjonskremen Repair, den mildt eksfolierende kremen LPL og spesialkremen Fet krem.

Apobase

Kremene fra Apobase er milde fuktighetskremer med høyt fettinnhold. De kan brukes på hele kroppen og er velegnet til bruk på sensitiv hud og tørr hud. De kan også brukes som mykgjørende fuktighetsbehandling ved lett eksem.

Decubal

Decubals produkter er rettet mot personer med tørr og sensitiv hud, og ingen av produktene inneholder parfyme eller fargestoffer. Decubal Lipid Cream er kremen med høyest fettinnhold og passer for deg med svært tørr og problematisk hud som trenger hjelp til å holde på fuktigheten. Decubal Clinic Cream har et middels fettinnhold, passer for deg med tørr og sensitiv hud, og kan brukes på hele kroppen.

Canoderm & Miniderm

Miniderm 20% krem og Canoderm 5 % krem er reseptfrie legemidler som brukes for behandling av tørr/svært tørr hud, atopisk hud samt psoriasis. Hos oss får du som medlem av psoriasisforeningen alltid fast lav pris på pakkeløsninger med Miniderm og Canoderm krem.

A-derma

Beroligende, mykgjørende, reparerende og nærende fuktpleie for tørr, irritert og sensitiv hud.
Kremene fra A-derma kan brukes av hele familien.

Bad- og hodebunnspakker

Pakker med badeoljer, hodebunnsbehandlinger og hårprodukter skreddersydd for deg med tørr, svært tørr og sensitiv hud.


Kanskje du også er interessert i:

/