Chat with us, powered by LiveChat Isispharma erfaring – Kundehistorie | Apotek For Deg

Isispharma erfaring – Kundehistorie

Hud
Isispharma erfaring – Kundehistorie - 1

Isispharma Laboratories er et fransk selskap, og er i dag en ledende merkevare innen spesifikke hudsykdommer som hyperpigmentering, rosacea og vitiligo. I dag finner du Isispharma sine produkter i over 80 land, og produktene er kjent og brukes som komplementær behandling av ulike hudproblemer hos mer enn 14.000 hudleger. For å sikre god kvalitet i alle ledd, blir produktene fra Isispharma produsert på et laboratorium i Lyon i Frankrike – slik det har blitt gjort siden det startet i 1987.

Elisabeth er en av våre faste kunder som bruker Isispharmas’ produkter. Våre hudeksperter hjalp Elisabeth med å finne spesifikke produkter tilpasset sin hud og hun fikk god oppfølging underveis. Her deler vi Elisabeth sin erfaring med produktene fra Isispharma.

«Jeg har aldri hatt så fin hud som nå, nesten som myk barnehud. Jeg er så glad for å endelig ha funnet noe som gjør huden min myk og god igjen.» – Elisabeth

Om Elisabeth  

Elisabeth er 53 år og fra Østlandet. Elisabeth har hele sitt voksne liv vært plaget av tørr hud, og hun synes det har vært vanskelig å finne parfymefrie produkter som gir nok fuktighet og som kan fungere en hel dag. Elisabeth har kronisk urtikaria (elveblest) og Crohns sykdom som er en inflammatorisk mage- og tarmsykdom. Etter årevis med biologisk medisin og behandling med prednisolon, ble huden veldig tørr. Vår hudekspert fikk satt opp et hudprogram til henne, og resultatet er overveldende ifølge Elisabeth.

Hva er elveblest (urtikaria)

Elveblest, også kalt urtikaria, er kløende utslett som består av blemmer (vabler) av ulike former, og kan komme og forsvinne i løpet av minutter til få timer. Blemmene er rosa eller hvitaktig. Dersom urtikaria utbrudd oppstår gjentatte ganger i mer enn seks uker, kalles det kronisk urtikaria.

En variant av urtikaria er angioødem. Her er hevelsen mer diffus og befinner seg dypere i huden og kan oppstå hvor som helst på huden. Elisabeth har slitt med kronisk urtikaria, elveblest og angioødem hele sitt voksne liv. Hun har spesielt slitt med vannholdige hevelser, spesielt i ansiktet.

«Når hevelsene går tilbake, så er huden strukket og blir veldig tørr og ganske rynkete.»

Erfaring – Isispharma

«Jeg har i årevis brukt en formue på å jakte på kremer som passer min hud. Jeg har slitt med å måtte smøre meg hver annen time uten at huden har blitt bedre, og fortsatt like tørr. Etter at jeg startet med produktene fra Isispharma trenger jeg kun å smøre morgen og kveld – og det holder.»

Hudtilstand

Huden til Elisabeth er tørr og sensitiv både i ansiktet og på hele kroppen, med noe eksem, sprekker og sårhet. Hun er spesielt tørr under øynene og i pannen, og føler at huden er som en svamp. Elisabeth beskriver huden som sår, sart, tørr, skjellete og ru. På sommeren er huden ekstra tørr. Hun unngår produkter med alkohol og parfyme. For hver gang hun vasker hendene så må hun smøre hendene og armene. Hun reagerer på vann, da det tørker ut huden ytterligere.

Elisabeth bader mye på sommeren, men hun må holde seg mest i skyggen da huden ikke tåler mye sol. Når Elisabeth oppholder seg mye i sjøen, må hun smøre seg etter hvert eneste bad, da saltvannet tørker ut huden ekstremt.

«Men i år har jeg smurt meg med Urelia både morgen og kveld, og det har holdt i massevis. Kronisk urticaria kan gi meg veldig sensitiv hud i perioder, og da tåler jeg faktisk ikke vann i ansiktet heller. Da bruker jeg Aquaruboril for å vaske ansiktet mitt, da den gir meg god fukt. Jeg smører etterpå med Ruboril S, for da holder huden seg fuktig hele dagen.» – Elisabeth

Produkter Elisabeth bruker:

– Ruboril S:
En ansiktskrem for sensitiv og rød hud. Les mer om Ruboril S her.


– Aquaruboril:
Et mildt ansikts- og rensevann til sensitiv og tørr hud, som ikke trenger å skylles av. Les mer om Aquaruboril her.

– Secalia Ultra:
En flytende bodymilk på kroppen om morgenen på sommertid. Les mer om Secalia Ultra her.

– Secalia Balm:
En rikere bodykrem på kroppen om vinteren. Les mer om Secalia Balm her.

– Urelia 10:
Kroppskrem med karbamid til kroppen om kvelden og på hendene når de er ekstra tørre. Les mer om Urelia 10 her.


– Urelia 50:
En avskjellende krem på hendene når huden er ekstremt tørr og ru, etterfulgt med Urelia 10 for å gi ekstra fuktighet. Les mer om Urelia 50 her.


– Urelia Gel:
Fungerer som både dusj- og håndsåpe. Les mer om Urelia gel her.

Før og etter bilder

Kronisk urtikaria produkt - apotekfordeg
Huden før oppstart med Ruboril og Secalia
Kronisk elveblest produkt
Huden etter behandling
Fortykket hud på hælen

Klikk her for å lese flere artikler om hud.

Oppdatert oktober 2022.

Apotek For Deg, Strømsveien 76, 2010 Strømmen, tlf: 22 99 29 29

Du kan besøke oss her

Relaterte tips & råd