Chat with us, powered by LiveChat Isispharma erfaring – Signe-Lise | Apotek For Deg

Isispharma erfaring – Signe-Lise

Hud

Isispharma Laboratories er et fransk selskap som er lidenskapelig opptatt av å tilby den beste behandlingen innenfor dermatologi til pasienter som sliter med spesifikke hudsykdommer.

I over 30 år har Isispharma studert hudens naturlige mekanismer og de prosesser som fører til ubalanse i hudens beskyttende funksjoner. Isispharma’s produkter behandler hudens ulike problemer effektivt ved å gjenopprette dens homeostase.

«Når jeg var hos hudlegen på Haukeland sykehus fikk jeg spørsmål om hvilke produkter jeg brukte. Da fortalte jeg om Isispharmas´ produkter. Hudlegen ble så glad, og sa da at dette er gode produkter hun var glad for at jeg brukte.» – Signe-Lise

Historien bak Isispharma

Isispharma Dermatologie eies av et fransk forskning- og utviklingslaboratorie. Siden 1842 var dette familiedrevne selskapet spesialisert på tekstilindustri, men i moderne tid har selskapet reorientert sine aktiviteter til å bli et Fransk ledende industrikonsern av internasjonal dimensjon med fokus på helse og velvære. Isispharma Dermatologie ble utviklet i 1987 av en farmasøyt fra Lyon. Isispharma vokste raskt til å bli en ledende merkevare innen behandling av spesifikke hudsykdommer som hyperpigmentering, rosacea og vitiligo. Med sine effektive løsninger for hudproblemer, ble Isispharma raskt kjent internasjonalt av hudleger og pasienter over hele verden. I dag er Isispharmas’ produkter foreskrevet og anbefalt av mer enn 14.000 hudleger i til sammen 80 land. 

Isispharma – Produksjon

Alle Isispharmas’ produkter er produsert i Frankrike og utviklet i samarbeid med hudleger. Dette er avgjørende for å beholde kontroll over alle industrielle prosesser, og for å garantere høy kvalitet på produktene som produseres i laboratoriet i Lyon.

Ingrediensene er nøye utvalgt

Kun de mest aktive og beste ingrediensene blir anvendt til utvikling av produktene. Isispharmas’ produkter er et resultat av en omstendelig prosess som omfatter produktproduksjon, valg av ingredienser, produksjonsforhold og overholdelse av regelverk.  

Isispharma erfaring

Signe-Lise har slitt med psoriasis i mange år. På leggen har hun åpne sår som hun sliter med å få lukket. Hun går på den biologiske medisinen Humira og har brukt produkter fra dyre merkevarer i lang tid, uten særlig effekt. Hun har også prøvd Canoderm, men opplever da intens kløe i huden.

Våren 2021 testet Signe-Lise Isispharma sine produkter for første gang, etter anbefaling fra en hudterapeut. Hun startet med Urelia gel, Urelia 10, Secalia Balm og Secalia Ultra.

Produkter Signe–Lise bruker:

•    Urelia Gel:

Inneholder 10% karbamid og er en eksfolierende og fuktgivende rensegel til tørr, fortykket og hard hud. Karbamid 10% virker fuktighetsbevarende og helende på tørr hud med sprekker. 

•    Urelia 10: 

Mykgjørende fuktighetskrem med 10 % karbamid og Xpertmoist® (NMF), som virker eksfolierende og fuktbindende, og reduserer tørr og flassende hud på kroppen.

•    Secalia Balm:

En mykgjørende fuktighetskrem for svært tørr, irritert og kløende hud. 

•    Secalia Ultra:

En fuktgivende kroppslotion som er med å bygge opp hudbarrieren, og beroliger stram og irritert hud. Spesielt utviklet til ekstremt tørr hud. 

Psoriasis i hodebunnen – Urelia Gel

Signe-Lise bruker Urelia Gel på samme måte som en shampoo i hodebunnen. Den gir god effekt på psoriasis i hodebunnen, kløen roer seg og flasset reduseres. Hun bruker også Urelia Gel som dusj og håndsåpe.

Når Signe-Lise smører seg på morgenen, bruker hun Secalia Balm. Trenger huden ekstra fukt bruker hun Secalia Ultra. Når hun er på jobb, smører hun kroppen med Urelia 10, og om kvelden avslutter hun smørerutinen med Secalia Balm.

”Tidligere smurte jeg meg opptil 5 ganger daglig og følte meg fortsatt tørr i huden. Etter at jeg begynte med produktene fra Isispharma så holder det å smøre seg 3 ganger daglig. Huden er nå elastisk, og kløen i huden har roet seg.”

«Det finnes ingen andre kremer som kan måle seg med de produktene fra Isispharma. Jeg er veldig fornøyd med produktene.» – Signe-Lise

Vil du lese mer om Isispharma produkter, klikk her.

Kanskje du også er interessert i: Tørr hud.

Oppdatert november 2022.

Apotek For Deg, Strømsveien 76, 2010 Strømmen, tlf: 22 99 29 29

Du kan besøke oss her

Relaterte tips & råd