Chat with us, powered by LiveChat Om bonuspoeng, medlemsvilkår og personvernerklæring | Apotek For Deg

Om bonuspoeng, medlemsvilkår og personvernerklæring

Medlemsvilkår

Før du blir medlem er det viktig at du vet at du kan melde deg ut igjen når du måtte ønske det, og at du alltid kan kontakte oss for informasjon om hvordan vi behandler dine medlems- og personopplysninger. 

Dine personopplysninger er viktige for oss, og blir alltid behandlet i henhold til gjeldende lovverk. Vi anbefaler likevel at du som kunde leser gjennom denne teksten slik at du vet hva du samtykker til. Du kan også lese mer om sikkerhet, personvern og cookies her.

Dette er ApotekForDeg Medlem

ApotekForDeg Medlem er et gratis og gjensidig fordel- og lojalitetsprogram som opprettes og gjelder på Apotekfordeg.no. 

Medlemskapet er personlig, tilbys kun til privatpersoner og kan ikke overdras til andre. 
Du må være minst 15 år gammel for å bli medlem av ApotekForDeg. 
Du må også ha et norsk mobilnummer og en e-postadresse. 

Medlemmer, så vel som ApotekForDeg, oppnår fordeler av medlemskapet, og både medlemmet og ApotekForDeg forplikter seg i henhold til medlemsavtalens vilkår og betingelser. 

Som medlem tjener du bonuspoeng på alt du handler. Du får også personlige rabattkoder, rabatterte priser, fordeler og tilbud. I gjengjeld kan ApotekForDeg bruke informasjonen og medlemshistorikken til å tilby deg relevante og personlige tilbud, forbedre nettsiden og medlemskapet, analysere data og markedsføre produkter og tjenester.  

Forutsetningene for å bli medlem er at du aksepterer tilpasset markedsføring på e-post og SMS. 
I henhold til Markedsføringsloven kan du styre dette selv i din profil på Apotekfordeg.no.

ApotekForDeg forbeholder seg retten til å til enhver tid kunne endre ApotekForDeg’s medlemsvilkår. ApotekForDeg kan også avslutte et medlemskap, for eksempel ved mistanke om at det blir brukt på ulovlig vis, eller hvis medlemskapet misbrukes. 

Dersom ApotekForDeg ikke er i stand til å oppfylle en av forpliktelsene sine som følge av en hendelse utenfor rimelig kontroll, for eksempel ved konkurs eller virksomhetsoverdragelse, oppheves disse vilkår og betingelser med umiddelbar virkning.

Fordelsprogrammet

Her kan du lese om ApotekForDeg standard bonusmodell, gyldig fra og med 1. oktober 2020.

Medlemsnivåer

Som medlem får du bonuspoeng på alt du handler på Apotekfordeg.no. 1 krone kjøpt = 1 bonuspoeng. Poengene du opptjener kvalifiserer deg til en av våre 3 medlemsnivåer som er ApotekForDeg MEMBER, ApotekForDeg MEMBER PLUS og ApotekForDeg VIP (i stigende rekkefølge).
Høyere medlemsnivå gir flere og bedre medlemsfordeler.

ApotekForDeg oppdaterer medlemsnivået ditt automatisk og løpende basert på dine kjøp de siste 12 månedene, og du kan til enhver tid se din bonuspoengsaldo på Min side. Saldoen oppdateres innen 3 dager. Det er viktig at du er innlogget når du handler for å samle poeng. 

  • ApotekForDeg MEMBER: Kjøp for 0 – 5000 kr
  • ApotekForDeg MEMBER PLUS: Kjøp for 5000 – 10.000 kr
  • ApotekForDeg VIP: Kjøp for 10.000 kr eller over. 

Ved 2500 opptjente poeng får du en kupong verdt kr 50. 
For hvert opptjente 10.000 poeng får du tilsendt en gave/ oppmerksomhet fra oss. 

Bonuspoengene kan spares eller brukes som betaling på Apotekfordeg.no. Hvis du velger å returnere en vare du har kjøpt på Apotekfordeg.no, blir poengsaldoen automatisk redusert tilsvarende returvarens poengverdi. Det tar normalt 3 dager fra returen er mottatt til saldoen er oppdatert på Min side. 

Hvert år låses oppsamlet verdi som må bli benyttet påfølgende 12 måneder. Det vil si at bonuspoengene dine er gyldige i 1 år fra de er opptjent. Ubenyttet verdi etter utgått periode blir annullert.

Hvis du velger å avslutte medlemskapet vil alle poengene bli slettet automatisk. 

Bonus og fordeler

Som ApotekForDeg Medlem mottar du eksklusive medlemstilbud, personlige rabatter og bonuspoeng knyttet til kjøp eller andre aktiviteter som belønnes med bonuspoeng. Medlemmer som tilhører medlemsnivået MEMBER PLUS og VIP vil utover dette motta egne fordeler og bonusordninger knyttet til medlemskapet. 

Innmelding

Det er ikke mulig å bli ApotekForDeg Medlem uten å aktivt akseptere våre vilkår og betingelser. Du må også ha en e-post og et norsk telefonnummer. Alle som registrerer seg på Apotekfordeg.no blir automatisk ApotekForDeg MEMBER.

Avslutte medlemskap

Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet kan du enkelt melde deg ut ved å logge deg inn på Mine sider og trykke på ”Meld ut». Du kan også kontakte oss på kundeservice@apotekfordeg.no, så hjelper vi deg. 

Ved en utmelding går eventuelle ubrukte bonuspoeng og rabatter tapt, og opptjeningen må begynne på nytt dersom du velger å bli medlem igjen. Det er derfor viktig å presisere at vi plikter oss til å sikre at det er rett person som ber om utmelding. Hvis du kontakter oss på e-post i forbindelse med at medlemskapet skal avsluttes, ber vi om at e-posten sendes fra e-postadressen som er registrert på medlemskapet. 

Ved inaktivt medlemskap (dvs. ingen registrerte medlemskjøp) beholder du ditt medlemskap i ApotekForDeg MEMBER inntil du melder deg ut. Etter 24 måneder vil du automatisk bli utmeldt av ApotekForDeg Medlem. Det sendes ingen varsel om automatisk utmelding.

Misbruk av medlemskapet kan føre til at du meldes ut av ApotekForDeg Medlem, samt til inndragelse av opptjente poeng og andre fordeler.

Markedsføring på E-post og SMS

Når du blir ApotekForDeg Medlem, innebærer det at du aksepterer tilpasset markedsføring på E-post og SMS. Det inkluderer rabatter, kuponger, eventuelle konkurranser og tilbud. 

Dersom du ikke ønsker å motta markedsføring på E-post eller SMS, kan du til enhver tid endre innstillingene dine under ‘MINE INNSTILLINGER’[EK5]  på din profil på Apotekfordeg.no. 

Personvernerklæring

Håndtering av personopplysninger i ApotekForDeg Medlem

ApotekForDeg er i henhold til Personvernregelverket (Personopplysningsloven og EU-forordning 2016/679 – General Data Protection Regulation), behandlingsansvarlig for medlemmer i ApotekForDeg Medlem. Klikk her for å lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Personopplysninger som behandles og lagres

Når du blir ApotekForDeg Medlem, aksepterer du våre vilkår og betingelser for medlemskapet. Det inkluderer behandling og lagring av oppgitte personopplysninger. 

Personopplysninger lagres trygt på våre servere, og aldri på servere utenfor EU/EØS og personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at vi skal få gjennomført handelen, eller i lovbestemte tilfeller. Vi kan kun innhente personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig. Eksempler på dette er ved bruk av faktura som betalingsløsning, eller ved bestilling av legemiddel på resept. Alle personopplysninger lagres og dokumenteres.

Vi oppbevarer ikke opplysninger tilknyttet kjøp av legemidler i nettapoteket.

Følgende opplysninger kan behandles og lagres i forbindelse med medlemskapet:

  • Alminnelige Personopplysninger som fornavn, etternavn og fødselsdato.
  • Kontaktdetaljer som e-post, bostedsadresse, mobilnummer og enhetsidentifikasjon. 
  • Opplysninger knyttet til kjøpshistorikk, for eksempel: Hvilke produkter du kjøper, hva du søker etter på Apotekfordeg.no eller hvor i landet/verden du bor.
  • Opptjent, innløst og utløpt bonus.
  • Medlemsnummer og informasjon om når du aksepterte medlemsvilkår og betingelser.
  • Om du har mottatt og åpnet noen nyhetsbrev eller SMS fra oss, samt hvilke linker du eventuelt har klikket på.
  • Hvilke rabatter og tilbud du har mottatt, samt eventuelle bursdagsrabatter mottatt i forbindelse med registrert fødselsdag.

Administrasjon av personopplysninger

Alle som blir ApotekForDeg Medlem får tildelt sin egne personlige medlemsside. Der kan du se din personlige informasjon, redigere innstillinger, se dine kvitteringer, bonuspoeng og mye, mye mer. 

Du kan også avregistrere deg slik at du ikke mottar nyhetsbrev eller SMS. Du kan også avslutte medlemskapet. Hvis du ønsker innsyn i dine personopplysninger, endre registrerte opplysninger eller eventuelt slette opplysninger kan du ta kontakt med oss på kundeservice@apotekfordeg.no, så hjelper vi deg. For å få fullstendig oversikt over personopplysninger må du kunne fremvise legitimasjon slik at din identitet kan bekreftes. 

Hvor lenge lagres personopplysninger?

ApotekForDeg oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. Personopplysninger slettes eller anonymiseres når et medlemskap avsluttes. Hvis du ikke har handlet på 24 måneder avsluttes medlemskapet uten at du får beskjed, og da slettes eller anonymiseres også dine personopplysninger. Den eneste informasjonen som ikke kan slettes er den informasjonen vi er rettslig forpliktet til å oppbevare. Bokføringsloven krever blant annet at bilag oppbevares i 5 år. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta ApotekForDeg sine berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Informasjonssikkerhet

Dine personopplysninger er viktig for oss. Våre digitale sikkerhetsrutiner gjennomgås jevnlig internt, og med våre samarbeidspartnere som er direkte eller indirekte berørt av sikkerhetsrutinene, dette inkluderer vedlikehold av kontorbygg, servere og tekniske anlegg.  

Overføring av personopplysninger

ApotekForDeg utleverer aldri personopplysninger til en tredjepart slik at de kan brukes til annet enn det de er samlet inn for. ApotekForDeg kan utlevere personopplysninger til Databehandlere som utfører tjenester for Apotekfordeg.no (som for eksempel Klarna eller Bring). Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for (for eksempel utstede faktura eller foreta en levering), eller for å utføre andre tjenester for Apotekfordeg.no. Forholdet til slike tredjepartsleverandører er regulert i Databehandleravtaler. Utlevering av personopplysninger til offentlige organer forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk.

En liste over de Databehandlerne ApotekForDeg bruker finner du her.:Mementor AS

Klagerett

Dersom du mener at ApotekForDeg sin behandling av personopplysninger er i strid med gjeldende personvernbestemmelser har du rett til å sende inn en klage til ApotekForDeg direkte, Datatilsynet eller annen relevant tilsynsmyndighet.

Endring av denne personvernerklæringen

ApotekForDeg forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen når og hvis det er nødvendig. Den nyeste og gjeldende versjonen er til enhver tid tilgjengelig på Apotekfordeg.no. Du kan også kontakte oss, så kan vi enten vise deg hvor du kan finne den, eller sende den til deg via e-post. Hvis en eventuell oppdatering av personvernerklæringen påvirker medlemskapet eller vilkårene, vil du som medlem alltid bli kontaktet. 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice på epost kundeservice@apotekfordeg.no, telefon 22 99 29 29

Publisert dato: 27.10.2020

Trenger du fortsatt hjelp?

Da hører vi gjerne fra deg!