Om oss

Velkommen til oss!

Vi er et fullverdig nettapotek for deg der du er i livet akkurat nå, og for din helse gjennom hele livet.

Et nettapotek med sterk faglig tyngde, som deler sin kunnskap på en lett og forståelig måte for en økt allmenn helsefaglig forståelse. 

Majoriteten av de som jobber hos oss er farmasøyter med bred og lang erfaring, og vårt mål er å tilby nøye utvalgte kvalitetsprodukter, et moderne sortiment og personlig service. På den måten kan vi tilby produkter som er skreddersydd for alle våre kunders behov.

Vår visjon er at vi skal gjøre det enklere å ha det bra.

Med hjerte for helse.

Og vi lykkes først når du er fornøyd. 

Hos oss kan du komme med både store og små spørsmål, og vi i Apotek For Deg møter deg på dine vilkår. Et apotek som setter kunnskap, service og kvalitet først, slik at vi kan tilby våre kunder rett veiledning, råd og tips – til rett tid. 

Sortimentet vårt er nøye utvalgt av våre egne farmasøyter, som hele tiden finsliper det slik at vi kan tilby det beste som finnes på apotekmarkedet. 

Vårt fokus ligger gjerne på de små detaljene, som ofte er avgjørende for en ekstra god opplevelse. 

Apotek For Deg AS holder til i Strømmen og er registrert og godkjent hos Legemiddelverket under Ditt apotek Strømmen. Vårt dedikerte team sitter klar for å hjelpe deg og du kan chatte med oss, ringe eller sende e-post.

Trenger du fortsatt hjelp?

Da hører vi gjerne fra deg!