Perfekt glow med Cosmica x Zara Larsson

Ukategorisert
Perfekt glow med Cosmica x Zara Larsson

Her kan du lese Zara Larssons beste tips for å få en hud med en vakker glød!
Fuktighet, gode hudpleierutiner og en stor dose COSMICA.

Visste du at Zara Larsson, Sveriges internasjonale stjerne som har vunnet priser for årets artist og årets låt på Rockbjörnen, Grammy Awards og MTV Europe Music Awards, foretrekker å bruke produkter fra COSMICA i sin hudpleierutine? Nå innleder sangeren og låtskriveren et unikt samarbeid med COSMICA, der Zara blant annet avslører favorittproduktene sine og hvordan hun skaper en vakker og naturlig glød som varer hele dagen.

«Cosmica har vært en del av min daglige hudpleierutine så lenge jeg kan huske. For meg er det viktig at et hudpleiemerke bruker gode og godt dokumenterte ingredienser og at de er troverdige. Du vil jo at et hudpleieprodukt som faktisk leverer det som er lovet på emballasjen»

En vakker hud starter alltid med en god hudpleierutine, både når det gjelder rens og fuktighet. COSMICA tilbyr et stort utvalg av både renseprodukter og fuktighetsgivende ansiktskremer som passer alle hudtyper, også sensitive. I tillegg er produktene fra COSMICA enkle å bruke og de gir både umiddelbare og langsiktige resultater. Blant COSMICA produktene er det derfor raskt og enkelt å finne en god hudpleierutine som gir en vakker og sunn hud. Vil du også gi ansiktet ditt litt ekstra glød? Zaras beste tips er COSMICAs hudpleieserie Pure Glow.

«For en vakker hud som utstråler en sunn glow, er mitt beste råd fuktighet, fuktighet og fuktighet samt alltid følge din hudpleierutine med rens og fuktighet. Jeg elsker Cosmica Glow Booster – den tilfører huden min fuktighet og gir en langvarig glow. Jeg liker også å blande den sammen med Cosmica Pure Glow Purifying Day Cream for å få en superlett og fuktighetsgivende effekt. Selv om jeg ikke bruker sminke, vasker jeg alltid ansiktet mitt med Cosmica Pure Glow Renewing Daily Cleanser fordi jeg vet at den gjør huden min skinnende ren!»

 

Zara Larssons favoritter for sunn hud med vakker glød!

COSMICA Glow Booster

Et høykonsentrert og effektivt vitamin C-serum som forsterker hudens glød, jevner ut hudtonene og reduserer pigmentflekker. C-vitamin er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler. Hyaluronsyre tilfører intensivt fuktighet og det eksfolierende enzymet papain eksfolierer skånsomt og gir huden en umiddelbar glød. Påføres morgen og kveld, før din dag- og nattkrem.

«Jeg elsker Cosmica Glow Booster – den tilfører huden min fuktighet og gir en langvarig glow.»

COSMICA Renewing Face Oil

En ansiktsolje som motvirker aldring av huden og gir den intensiv næring. Inneholder Q10 og vitamin E, samt en unik blanding av naturlige oljer, som gir en behagelig lett følelse. Oljen beskytter huden og tilfører fuktighet. Huden etterlates myk og glødende. Brukes morgen eller kveld. Varm noen dråper i hånden og påfør ansiktet, eller bland inn i ansiktskremen din.

COSMICA Pure Glow Purifying Day Cream

En lett gelkrem med hyaluronsyre og vitamin C som både gir huden en mattende effekt, motvirker urenheter og jevner ut fine linjer. Gir intensiv fuktighet og en naturlig glød, mens blank hud og porer reduseres. Brukes hver morgen og masseres inn på ren hud.

COSMICA Pure Glow Rebalancing Night Balm

En pleiende nattkrem som motvirker urenheter og de første aldringstegnene, hos voksen kominasjonshud. Inneholder eksfolierende enzymer som fjerner døde hudceller og gir en naturlig glød, samt hyaluronsyre som binder fuktighet og forbedrer hudens elastisitet. Brukes på ren hud hver kveld.

COSMICA Pure Glow Renewing Daily Cleanser

En enzymatisk skumrens med BHA-syre og glyserin som renser huden effektivt og fjerner sminke uten å virke uttørrende. Inneholder salissyre som eksfolierer skånsomt og etterlater huden smidig og ren med en vakker glød. Brukes på fuktet hud hver morgen og kveld, skyll av med lunkent vann.

Kilde: Cosmica.no

Relaterte tips & råd