Velkommen til Apotek For Deg, Beauty of Joseon!

Hud
Velkommen til Apotek For Deg Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et svært populært hudpleiemerke kjent for sin bruk av naturlige ingredienser. Nå har det endelig ankommet Apotek For Deg.

 Et koreansk hudpleiemerke, som bruker luksuriøse orientalske urter for å lage hudpleie som passer like godt om man er 20 eller 40 år. Merkevaren fokuserer på det enkle, minimale og rene. I stedet for sminke konsentrerer de seg heller om pleie og ta vare på huden. Produktene deres bidrar til å løse grunnleggende problemer som ruhet, dehydrering og gusten hudtone.

 

Populære favoritter fra Beauty of Joseon:

 

Relief Sun : Rice + Probitics SPF50, 50 ml:

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50 50 ml | Apotek For Deg

Lett solkrem som beskytter huden mot UV-stråler ved hjelp av solfaktor 50 og kjemisk filter. Inneholder verken parfyme, essensielle oljer eller alkohol, og er derfor en super match for deg med sensitiv hud. For alle hudtyper.

Ginseng Cleansing Oil, 210 ml:

Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil 210 ml | Apotek For Deg

Flytende oljerens som effektivt løser opp sminke, smuss og olje på hudoverflaten. Inneholder næringsrik soyabønne-olje som virker mykgjørende og pleiende uten å tette igjen porene. Velegnet tørr hud. Vegansk og cruelty-free.

Glow Serum Propolis + Niacinamide, 30 ml:

Beauty of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide 30 ml | Apotek For Deg

Et serum med høyt innhold av propolis og niacinamide som sørger for å gi huden en umiddelbar glow, samtidig som den lysner eventuelle arr og pigmentflekker i huden. Perfekt for aknehud med rødheter og betennelser i huden. Til alle hudtyper, men spesielt tørr og sensitiv hud.

Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin, 30 ml:

Beauty of Joseon Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin 30 ml | Apotek For Deg

Et serum med 68% risklivann, en tradisjonell koreansk ingrediens som er rik på gunstige aminosyrer og mineraler, som bidrar til en silkemyk og fuktet hud. I tillegg inenholder den 2% Alpha-Arbutin som behandler misfarging og pigmentering. For alle hudyper. Vegansk og cruelty-free.

Revive Serum, 30 ml:

Beauty of Joseon Revive Serum 30 ml | Apotek For Deg

Et serum proppfullt av gode og tradisjonelle ingredienser fra Korea, med hele 63% ginseng og 3% snegleslim. Snegleslimet reduserer kvisearr og pigmentering og sørger for mer spenst, mens ginseng øker elastisiteten i huden og fyller inn fine linjer og rynker. Til dehydrert kombinasjonshud og normal hud.

Calming Serum Green Tea + Panthenol, 30 ml:

Beauty of Joseon Calming Serum Green Tea + Panthenol 30 ml | Apotek For Deg

Et serum proppfullt av antioksidanten grønn te, samt fuktighetsgivende pantenol og beroligende asiatica. Med lett konsistens og trekker raskt inn i huden. For fet og kombiner hud, samt sensitiv hud. Virker som en quick-fix for irritert og rødlig hud.

Relaterte tips & råd