Vil du bli en av oss?

ApotekForDeg er et moderne nettapotek som er overbevist om at nøkkelen til suksess, personlig utvikling og trivsel er når alle får gjøre det de er best på. Når et brennende engasjement får lov til å brenne.

Vi er farmasøyter, apotekteknikere, hudterapeuter, utviklere, rådgivere og interaksjonsdesignere med allsidig erfaring og fagbakgrunn – som jobber hver dag for å tilby våre kunder en fantastisk brukeropplevelse, profesjonelle råd og veiledning.

«Med hjerte for helse» 

Alle vi i ApotekForDeg har et hjerte som banker for helse. Hjertet vårt står for et innholdsrikt liv og god helse.

Vårt mål er å bidra, på alle måter vi kan, til å gjøre det både enklere og billigere å ta vare på seg selv, både på innsiden og utsiden. Det skal vi gjøre ved å, til enhver tid, tilby håndplukkede, markedsledende kvalitetsprodukter, profesjonell farmasøytisk rådgivning, varierte og gode betalingsalternativer, konkurransedyktige priser, samt rask hjelp ved retur og kjøpsrelaterte spørsmål.

Og vi søker alltid etter nytenkende, kompetente og engasjerte medarbeidere som vil gjøre det sammen med oss.

Teamet vårt består av kvalifiserte fagpersoner i alle aldre med forskjellige kulturelle bakgrunner, og vi oppfordrer alle til å søke uansett kjønn, alder eller funksjonsevne.

Vil du bli en av oss?

Vi leter alltid etter motiverte, engasjerte, selvstendige og kvalifiserte medarbeidere. Du kan alltid sende en spontansøknad hvis vi ikke har noen ledige stillinger for øyeblikket.

Fyll inn dine opplysninger i dette skjemaet, og gjerne legg ved din CV:

SØK PÅ STILLINGEN

Fyll inn feltene under, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

Last opp CV *

Maximum file size: 516MB