Chat with us, powered by LiveChat Hva gjør C-vitaminer for huden? | Apotek For Deg

Hva gjør C-vitaminer for huden?

Hud

C-vitamin er kjent for å tilføre mange positive effekter for kroppen. Blant annet er C-vitamin nødvendig for å danne kollagen, substansen mellom cellene i bindevev, bruskvev, tannben og benvev. I tillegg fremmer C-vitamin opptak av ikke-hemjern i tarmen.

C-vitaminer er ikke bare godt for kroppen, men det gjør godt for huden også! Mange sverger til akkurat C-vitamin-produkter da det er en kjent ingrediens som er effektiv mot pigmentflekker. C-vitaminer kan lysne pigmentflekker, solskader, arr og gir anti-rynke effekt.

6 grunner til at huden din elsker C-vitamin:

•     C-vitamin i hudpleie beskytter mot hudskade, og styrker hudens eget, naturlige forsvarssystem.
•     C-vitamin i hudpleie strammer opp hudstrukturen. Ved å styrke huden, kan du få en jevnere hudtone og hindre rynker.
•     C-vitamin i hudpleie er med på å lysne pigmentflekker, og beskytte mot fremtidig pigmentering.
•     C-vitamin hjelper huden med å bygge et forsvar mot oksidativt stress.
•     C-vitamin tilfører glød til huden.
•     C-vitamin er en naturlig og kraftig antioksidant, og beskytter mot frie radikaler, som blant annet er med på å bryte ned huden vår.

Her finner du våre mest populære C-vitamin produkter!

Dr.Greve Pharma Vitamin C Glow Toner 200 ml
En styrkende, pleiende og fuktgivende toner som bidrar til en friskere hudtone med fornyet glød.
Toneren er rik på C-vitamin, en antioksidant som bekjemper frie radikaler, reduserer fine linjer, lyser opp gusten hud, samt reduserer synligheten av pigmenter. Passer til alle hudtyper.

REN Radiance Perfection Serum 30 ml
Et rikt C-vitamin serum som styrker hudens kollagen, demper mørke flekker og gir huden en naturlig glød. Superingrediensen C-vitamin hjelper huden med å bygge et forsvar mot oksidativt stress, fornyer hudoverflaten og bekjemper hyperpigmentering. Inneholder også hyaluronsyre som skjemmer bort huden med fukt.

REN Radiance Glow Daily Vitamin C Gel Cream 50 ml
En lett, fuktighetsgivende gelkrem som bekjemper solskader og tilfører glød. For den som ønsker å freshe opp grå og gunsten hud. Kremen jevner ut hudtonen, samtidig som den tilfører energi og langvarig fukt til huden. Med parfyme.

Cliniderm Age Defence Sun Face Cream SPF50+ 40 ml
Lett solkrem til ansikt som beskytter mot skadelige solstråler og motvirker synlige aldringstegn. Tilfører fukt, strammer opp huden og reduserer pigmentflekker. Antioksidantene vitamin C og Q10 beskytter huden mot frie radikaler som påskynder hudaldring. Høy solbeskyttelse med solfaktor 50

Her kan du lese mer om C-vitamin og C-vitamin tilskudd.

 

Oppdatert august 2021

 

Kilder: sml.snl.no

Relaterte tips & råd

/